Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia13g18kcal2.1g0g1g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g7.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g57kcal4.4g1.4g3.6g0g
Valittu annoskoko21g29kcal2.2g0.7g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal1.1g0.4g0.9g0g
Arvot/100g100g133kcal10.3g3.3g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435