Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 12g5.3kcal0g1.3g0g0g
Mansikka 5.9g2.7kcal0g0.5g0g0.1g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Mannasuurimo 2.9g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g42kcal0.6g9.2g0g0.4g
Valittu annoskoko22g21kcal0.3g4.6g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.2g2.3g0g0.1g
Arvot/100g100g98kcal1.4g21.4g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970