Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.1g10kcal0.8g0g0.7g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g5.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g30kcal2g1.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko22g15kcal1g0.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.5g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.6g2.8g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901