Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g1.2g3kcal0.4g0g0.1g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g56kcal1.2g1.4g4.8g0.6g
Valittu annoskoko22g28kcal0.6g0.7g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal0.3g0.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g130kcal2.8g3.2g11.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172499