Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha4.2g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Tomaattimurska 8.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Kidneypapu, suolaliemessä3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)1.6g6.9kcal0.3g0g0.6g0g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g2.1g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g44kcal2.8g2.8g2g0.8g
Valittu annoskoko22g22kcal1.4g1.4g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.7g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g102kcal6.5g6.5g4.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057