Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g6.3g23kcal0.3g1.9g1.6g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g2.3g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Katkarapu 2.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Maito, Kevyt3.1g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.3kcal0g0g0.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.6g4.7kcal0.4g0g0.4g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g89kcal3.8g4g6.2g0.4g
Valittu annoskoko22g45kcal1.9g2g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g22kcal1g1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g207kcal8.8g9.3g14.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415