Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 13g26kcal2.5g0g1.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)2.4g1.6kcal0.4g0g0g0g
Tomaatti 1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g2.7g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g63kcal6.2g0.4g4g0g
Valittu annoskoko22g32kcal3.1g0.2g2g0g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1.6g0.1g1g0g
Arvot/100g100g146kcal14.3g0.9g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641