Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell5.9g6.4kcal1.3g0g0.1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g4.7g17kcal0.7g2.8g0.3g0.4g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g5.4g9kcal0.6g1.2g0.1g0.7g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)3.3g5.7kcal0.1g0.1g0.6g0.1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g2.3g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g82kcal5.6g9.2g2.2g2.6g
Valittu annoskoko22g41kcal2.8g4.6g1.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna11g21kcal1.4g2.3g0.6g0.7g
Arvot/100g100g190kcal13g21.3g5.1g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023