Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 2.2g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Palsternakka 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g3.4g5.5kcal0.6g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g18kcal1.2g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko22g9kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal2.8g2.8g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227472