Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g1.6g5.7kcal0.3g1g0g0.3g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sieni tatti, hapero 7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g0.7g2.1kcal0g0.4g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g1.6g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g62kcal2g4g3.6g1g
Valittu annoskoko22g31kcal1g2g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal0.5g1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g144kcal4.7g9.3g8.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368144