Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g1.6g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Voi 60% rasvaa 1.1g6kcal0g0g0.7g0g
Liivatelehti, gelatiini6.2g22kcal5.3g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.2g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa1.6g8.7kcal0.1g0.6g0.7g0.2g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g1.6g8kcal0.1g0.5g0.6g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g3.1g8kcal0.2g0.1g0.7g0g
Makeutusjauhe, Pirkka1.6g5.8kcal0g1.4g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl4.7g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g169kcal12.2g6g10.6g0.6g
Valittu annoskoko22g84kcal6.1g3g5.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g42kcal3.1g1.5g2.7g0.2g
Arvot/100g100g389kcal28.1g13.8g24.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190