Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g4.4g1.7kcal0.2g0.3g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Siirappi, tumma2.9g9kcal0g2.2g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g8.7g31kcal0.3g7.1g0.1g0.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g147kcal1g24.6g4.8g0.8g
Valittu annoskoko22g73kcal0.5g12.3g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g37kcal0.3g6.2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g338kcal2.3g56.7g11.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349