Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 12g7.4kcal0.4g0.6g0.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g4.2g15kcal0.1g3.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g67kcal2g8.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko22g34kcal1g4.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal0.5g2.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g155kcal4.6g19.8g6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300