Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)5.5g39kcal0g0g4.4g0g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g1.5g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Siirappi, tumma0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta8.9g32kcal1.2g6.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g195kcal2.8g23.8g9.6g0.6g
Valittu annoskoko22g97kcal1.4g11.9g4.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g49kcal0.7g6g2.4g0.2g
Arvot/100g100g451kcal6.5g55.1g22.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740