Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl4g5.2kcal0.5g0g0.3g0g
Sokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Leivinjauhe0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.7g2kcal0.3g0.2g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vadelma 5.9g2.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g78kcal2.4g9.8g2.8g0.6g
Valittu annoskoko22g39kcal1.2g4.9g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal0.6g2.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g180kcal5.5g22.6g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168