Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Flora Vanilla 12%2.3g4.4kcal0.1g0.4g0.3g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g1.9g11kcal0.2g1g0.6g0g
Mustikka metsä- 2.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g138kcal2.8g16.2g6.6g0.6g
Valittu annoskoko22g69kcal1.4g8.1g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g34kcal0.7g4.1g1.7g0.2g
Arvot/100g100g319kcal6.5g37.5g15.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197