Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green2.9g10kcal0.7g1.4g0g0.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g7.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Lehtikaali 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g32kcal2.4g3.8g0.4g1g
Valittu annoskoko22g16kcal1.2g1.9g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.6g1g0.1g0.3g
Arvot/100g100g73kcal5.5g8.8g0.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012