Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 8.8g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 8.8g6kcal1.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g39kcal2.6g1.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko22g20kcal1.3g0.6g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.7g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g89kcal5.9g2.7g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228