Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 6.3g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä6.6g7.2kcal0.5g1.2g0g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.9g13kcal1g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g50kcal3g3.4g2.2g1.4g
Valittu annoskoko22g25kcal1.5g1.7g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.8g0.9g0.6g0.4g
Arvot/100g100g113kcal6.8g7.8g5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826