Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.1g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Mustikka metsä- 4.1g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g115kcal1.6g12.8g5.8g0.4g
Valittu annoskoko22g57kcal0.8g6.4g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g29kcal0.4g3.2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g264kcal3.7g29.5g13.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206