Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g4.7g13kcal0.2g3.2g0g0.4g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Kananmuna 50g(kpl)2g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g132kcal0.8g17.8g6.4g0.8g
Valittu annoskoko22g66kcal0.4g8.9g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g33kcal0.2g4.5g1.6g0.2g
Arvot/100g100g303kcal1.8g40.8g14.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161