Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g1.6g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Pirkka salsadippi medium2.8g1.6kcal0g0.4g0g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g3.1g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)4.7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi3.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g6.2g4.7kcal1.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g39kcal3.2g2g1.8g0g
Valittu annoskoko22g19kcal1.6g1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.8g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g89kcal7.4g4.6g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155