Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 17g14kcal3.1g0g0.2g0g
Pekoni rasvainen 2.3g8.8kcal0.3g0g0.9g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g51kcal7.2g0g2.6g0.2g
Valittu annoskoko22g26kcal3.6g0g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal1.8g0g0.7g0.1g
Arvot/100g100g118kcal16.6g0g6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900