Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 801.6g6.5kcal1.2g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.7g8.8kcal0.1g0.1g0.9g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g74kcal5g0.4g5.8g0.4g
Valittu annoskoko22g37kcal2.5g0.2g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal1.3g0.1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g169kcal11.5g0.9g13.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107