Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)6.2g5kcal1g0g0.1g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl3.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tomaatti 2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g26kcal2.2g1.4g1g0.4g
Valittu annoskoko22g13kcal1.1g0.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.6g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g60kcal5g3.2g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239