Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali14g3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g35kcal2.6g1.2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko22g18kcal1.3g0.6g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.7g0.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g81kcal6g2.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213