Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g14g2.7kcal0.1g0.5g0g0.8g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g5.5g18kcal0.7g3.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g51kcal1.6g8.6g1g2.2g
Valittu annoskoko22g25kcal0.8g4.3g0.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal0.4g2.2g0.3g0.6g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.7g2.3g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828