Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g4.8g8.1kcal1g0g0.5g0g
Peruna, uusi 3.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g25kcal2.2g1.6g1g0.2g
Valittu annoskoko22g13kcal1.1g0.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.6g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g58kcal5g3.7g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125