Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado6.4g3kcal0g0.7g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 6g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Parsa 5.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Hunaja 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea2.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g25kcal0.4g2.8g1g0.6g
Valittu annoskoko22g12kcal0.2g1.4g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.1g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g57kcal0.9g6.5g2.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739