Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria9g14kcal1.5g0.2g0.7g0g
Parsakaali brokkoli 5.9g2.1kcal0.3g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g2.3g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1.2g2.7kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g58kcal5.4g0.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko22g29kcal2.7g0.4g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal1.4g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g133kcal12.4g1.8g7.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311