Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 4.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika keltainen 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 5.6g2kcal0.3g0.1g0g0.1g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee6.7g7kcal1.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g25kcal4g1g0.2g0.4g
Valittu annoskoko22g13kcal2g0.5g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g58kcal9.3g2.3g0.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369