Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 2.3g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.2g
Mustikka metsä- 4.2g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g29kcal0.4g5.8g0.2g0.6g
Valittu annoskoko22g14kcal0.2g2.9g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.1g1.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g66kcal0.9g13.3g0.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729