Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala3.5g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.4g
Tonnikala vedessä 8.1g8.4kcal1.8g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Polar 5% juusto3.5g6kcal1.1g0g0.2g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1.4g1.5kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g51kcal7.2g3.4g0.8g1g
Valittu annoskoko22g25kcal3.6g1.7g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal1.8g0.9g0.2g0.3g
Arvot/100g100g117kcal16.5g7.8g1.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391