Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5.5g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Ahven 3.4g2.8kcal0.6g0g0.1g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g2.3g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g19kcal1.6g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko22g10kcal0.8g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g44kcal3.7g3.7g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307622