Juustoinen makaronilaatikko

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä(mulla ei ollut kuin öljyä hiukan).

Kuori ja hienonna sipuli.

Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää hienonnettu valkosipuli.

Sekoita joukkoon juustoraaste.

Voitele uunivuoka.

Sekoita jauhelihaseos ja valutetut makaronit(voi olla myös pastaakin muuten) .Kaada seos vuokaan.

Yhdistä munamaidon ainekset ja kaada vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa noin 50min.

Lisää paiston puolivälissä pinnalle tomaattiviipaleet ja juustoraaste.

Ja hyvää on, mut ei kauheen kalori ystävällinen :)

5dl makaroneja/kuviopastaa
400g jauhelihaa
1 sipuli
1/2tl mustapippuria
1tl suolaa
1tl paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi (mulla oli kolme)
2dl juustoraastetta

munamaito

5dl maitoa
2kananmunaa
1/2tl suolaa
1dl hienonnettua basilikaa

pinnalle

3 tomaattia
2dl juustoraastetta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Saparo32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima1.8g7.1kcal0.5g0g0.5g0g
Tomaatti, tuore2.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, Kevyt4.6g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.8g7.1kcal0.5g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.6g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Makaroni, keitetty4.6g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g64kcal4g2.4g3.8g0g
Valittu annoskoko22g32kcal2g1.2g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1g0.6g1g0g
Arvot/100g100g148kcal9.2g5.5g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79672