Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Nauris 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g16kcal0.4g2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko22g8kcal0.2g1g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g37kcal0.9g4.6g0.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753