Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 10g4.6kcal0g0.8g0g0.2g
Raparperi 7g2.4kcal0g0.4g0g0.1g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutale 1.1g4.2kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1.1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g59kcal0.6g8.4g1.8g0.8g
Valittu annoskoko22g30kcal0.3g4.2g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal0.2g2.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g135kcal1.4g19.3g4.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191