Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g6.6g11kcal0.7g0.2g0.9g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g11g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)4.4g7.2kcal0.1g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g44kcal2.2g1.8g3.4g0g
Valittu annoskoko22g22kcal1.1g0.9g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.6g0.5g0.9g0g
Arvot/100g100g101kcal5g4.1g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206