Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)5.5g10kcal1g0g0.6g0g
Purjosipuli 4.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g9g5.5kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g52kcal2.4g1.2g4g0.4g
Valittu annoskoko22g26kcal1.2g0.6g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal0.6g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g119kcal5.5g2.8g9.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191