Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g8.8g22kcal0.9g0.7g1.6g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl2.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5.9g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.2g6.1kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g77kcal2.6g2.4g6g0g
Valittu annoskoko22g38kcal1.3g1.2g3g0g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal0.7g0.6g1.5g0g
Arvot/100g100g175kcal5.9g5.5g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523