Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.8g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g6.3g30kcal0.4g3.3g1.7g0g
Hermesetas-jauhe0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.5g1.7kcal0.2g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g179kcal3.6g7.4g15.2g0.4g
Valittu annoskoko22g90kcal1.8g3.7g7.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g45kcal0.9g1.9g3.8g0.1g
Arvot/100g100g408kcal8.2g16.8g34.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038