Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 8.9g51kcal1.8g1.7g4.1g0.3g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g4.5g13kcal0.1g3g0g0.4g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g5.6g32kcal0g0g5.6g0g
Hunaja 2.2g7.4kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g218kcal3.8g13.2g20.4g1.4g
Valittu annoskoko22g109kcal1.9g6.6g10.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna11g55kcal1g3.3g5.1g0.4g
Arvot/100g100g500kcal8.7g30.3g46.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864