Kebab, naudanpaisti

Sekoita ainekset tilavassa astiassa kunnolla sekaisin.

Taikina on valmista, kun pippuri ja suola on sekoittunut hyvin ja taikina nousee kulhosta htenäisenä könttinä.

Aseta pöydälle reilu 50 cm suikale alumiinifolioa ja muotoile taikinasta sopivapötkylä, kuten lihamurekkeestakin.

Koita saada taikinasta mahdollisimman tiivispaketti.

Kiedo "poika" reilusti foliokääreeseen ja laita uuniin pellille.

Uunissa köntti saa muhia min. 4 tuntia @100 asteessa.

Kun poika otetaan uunista, leikka kääreen kulmaan ja valuta ylimääräinen neste/rasva pois.

Sitten vaan siivuttamaan ja on terveellistä ja hyvää.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Frendiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g21g35kcal4.2g0g2.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g73kcal8.4g0.2g4.2g0g
Valittu annoskoko22g36kcal4.2g0.1g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal2.1g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g167kcal19.3g0.5g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326752