Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 3.1g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g4.5g16kcal0.2g3.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g4.6g1.6kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g118kcal1.4g14.2g6g0.6g
Valittu annoskoko22g59kcal0.7g7.1g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g30kcal0.4g3.6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g268kcal3.2g32.3g13.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405171