Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 1.6g6.7kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Hiiva 0.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5.8g3.7kcal0.2g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g127kcal3g19g4g1g
Valittu annoskoko22g64kcal1.5g9.5g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g32kcal0.8g4.8g1g0.3g
Arvot/100g100g292kcal6.9g43.6g9.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403