Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta6.1g22kcal0.8g4.3g0.1g0.2g
Kookoshiutale 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0.1g
Hasselpähkinä 1g6.5kcal0.1g0g0.6g0.2g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)3g14kcal0.1g1.8g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g155kcal2.8g22.4g5.6g1g
Valittu annoskoko22g78kcal1.4g11.2g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g39kcal0.7g5.6g1.4g0.3g
Arvot/100g100g354kcal6.4g51.1g12.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316