Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 9g14kcal1.8g0g0.8g0g
Lanttu 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punaviini 1.6g1.1kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g36kcal3.6g0.8g1.8g0g
Valittu annoskoko22g18kcal1.8g0.4g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.9g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g82kcal8.1g1.8g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260