Minttusuklaapiirakka

Pohja:

6dl sokeria
5dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
6rkl kaakaota
3dl kuumaa vettä
300g voita(sulaa)
4 munaa

sekoita kuivat aineet keskenään.

kiehauta vesi ja lisää se.
sulata voi ja lisää sekä munat.

nämä aineet siis sekoitetaan puulastalla EI SÄHKÖVATKAIMELLA.

paista 200 asteessa n.25 min.

täyte, voicreemi+suklaakuorrute:

150 voita(pehmeää)
5dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
2 keltuaista

vatkaa aineet vaahdoksi ja levitä jäähtyneen piirakan päälle.

anna kreemin kovettua ja sitten sulata 1,5 suklaalevyä(MARABOY minttukrokant) ja lisää tilkka rypsiöljyä.

levitä ja koveta...nam!

Reseptistä tulee n. 64 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Simpukka86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.4g0.2kcal0g0g0.1g0g
Minttukrokantti (Marabou), annos 200g2.6g14kcal0.1g1.5g0.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g172kcal1.4g21.6g9g0.2g
Valittu annoskoko22g86kcal0.7g10.8g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g43kcal0.4g5.4g2.3g0.1g
Arvot/100g100g393kcal3.2g49.3g20.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164542