Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)4.4g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit0.6g2.3kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.2g0.1kcal0g0g0g0.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g2.5g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Katkarapu 1.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g0.9g1.2kcal0.2g0g0g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.2g0kcal0g0g0g0g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä2.2g3.3kcal0.7g0g0.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g4.4g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g58kcal6g1.8g2.6g0.8g
Valittu annoskoko22g29kcal3g0.9g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal1.5g0.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g133kcal13.6g4.1g5.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271878