Jauhelihapihvit

Jauheliha, kananmunat, mausteet, korppujauhot, ranskalainen sipulikeitto ja öljy kaikki sekaisin.

Sitten vaivataan niin kauan, kunnes ainekset sekoittuvat.

Annetaan nousta n. 15min liinan alla, tehdään oman maun mukaan isoja ja pieniä pihvejä pellille.

Uuni 200 astetta ja n. 10-15min paistoaika.

Riippuu uunin tehokkuudesta.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Rac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 13g29kcal2.3g0g2.2g0g
Korppujauho 2.4g8.6kcal0.2g1.8g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu3.8g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Paprikajauhe 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)1.1g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g110kcal6.2g4.8g7g0.8g
Valittu annoskoko22g55kcal3.1g2.4g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g28kcal1.6g1.2g1.8g0.2g
Arvot/100g100g251kcal14.2g11g16g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298234